top of page

Praktische informatie

Hieronder vind je meer informatie over relevante organisaties waar ik bij ben aangesloten en de WKKGZ.

logo-met-parel nvrt.png

NVRT - Nederlandse Vereniging van Regressie- en reïncarnatietherapeuten

De NVRT is een beroepsvereniging voor regressie- reïncarnatietherapeuten. Zij  waarborgt de kwaliteit van het beroep regressie- en reïncarnatietherapeut in Nederland. Op de website van de nvrt vind je meer informatie over regressietherapie en een overzicht met aangesloten therapeuten.

In dit boekje van de nvrt vind je heldere uitleg over regressie- en reïncarnatietherapie. 

Earth.png

EARTh - Associatie voor Regressietherapie

Ik ben lid van EARTh - Association for Regression Therapy). Dit is een internationale organisatie, die professionaliteit promoot binnen regressietherapie. Meer informatie over EARTh vind je hier.

Nibig logo.png

NIBIG - Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg

Ik ben lid van de NIBIG. De afkorting NIBIG staat voor Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.


Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

geschillencie.jpg

WKKGZ - Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg

Sinds 1 januari 2017 is de WKKGZ - de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg ingegaan. Door deze wet kunnen cliënten indien nodig gratis terecht bij een klachtenfunctionaris van de zorgaanbieder. Ook mijn praktijk voldoet aan de eisen van de WKKGZ. Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie: Informatie
bottom of page