Praktische informatie

Corona

De sessies gaan uiteraard alleen door wanneer wij beiden klachtenvrij zijn. Bij koorts en andere corona gerelateerde klachten wordt de sessie geannuleerd. Uiteraard zijn er in deze tijd geen kosten verbonden aan het laat annuleren van de sessie i.v.m. corona-gerelateerde klachten.

Ik ontvang maximaal 1 klant per dag en je komt in een schone, goed geventileerde ruimte. Het beddengoed op de matras waar jij op zit/ligt wordt alleen voor jou gebruikt en gaat daarna in de wasmachine. Bij binnenkomst en vertrek heb je de mogelijkheid om je handen te ontsmetten. In de praktijk is er ruimte genoeg om de 1,5 meter afstand te houden. Na afloop wordt de ruimte weer schoon gemaakt.

Heb je toch liever een online sessie? Ook dat kan. De ervaring leert dat dit over het algemeen net zo goed werkt en voor sommige mensen zelfs beter omdat ze dan in hun eigen vertrouwde omgeving zijn. Een stabiele internetverbinding en een plek waar je ongestoord kunt zitten en liggen is dan wel een voorwaarde.

Overige informatie

Hieronder vind je meer informatie over relevante organisaties waar ik bij ben aangesloten en de WKKGZ. 

EARTh - Associatie voor Regressietherapie

Earth.png

Ik ben lid van EARTh - Association for Regression Therapy). Dit is een internationale organisatie, die professionaliteit promoot binnen regressietherapie. Meer informatie over EARTh vind je hier.

NIBIG - Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg

Nibig logo.png

Ik ben lid van de NIBIG. De afkorting NIBIG staat voor Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.


Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

WKKGZ - Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg

geschillencie.jpg

Sinds 1 januari 2017 is de WKKGZ - de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg ingegaan. Door deze wet kunnen cliënten indien nodig gratis terecht bij een klachtenfunctionaris van de zorgaanbieder. Ook mijn praktijk voldoet aan de eisen van de WKKGZ. Klik hier voor meer informatie.