top of page
Rock%20Maze_edited.jpg

Wat is regressietherapie

En waarom is het zo efficiënt?

Wat is regressietherapie: Welkom

Regressietherapie is een transformerende therapievorm die diepgaand, doeltreffend en snel werkt. Binnen de regressietherapie gaan we er vanuit dat elk probleem waar je nu last van hebt ergens in het verleden is ontstaan. Met behulp van je onderbewuste gaan we opzoek naar dit moment. Door deze vergeten en onverwerkte (traumatische) ervaringen vervolgens alsnog te verwerken zorgen we er voor dat deze ervaring niet meer negatief doorwerkt, maar je juist weer krachtiger maakt.


Bij transpersoonlijke regressietherapie gaan we er vanuit dat we ook dingen kunnen ervaren die niet uit ons huidige persoonlijke leven komen. Dat betekent dat de oorzaak van een probleem ook kan zijn ontstaan tijdens bijvoorbeeld de zwangerschap of de geboorte of in een vorig leven. Of het kan zijn doorgegeven in de familielijn. Of misschien heb je energie overgenomen van iemand anders waar je nu zelf last van hebt.


Kort gezegd: bij transpersoonlijke regressietherapie nemen we alle mogelijke ervaringen die opkomen tijdens het gericht zoeken naar de oorzaak serieus. Vaak zijn de uitkomsten heel verassend. Het verruimd echt je horizon waardoor oorzaken ineens duidelijk worden en oplossingen zich aandienen.


Is opzoek gaan naar de oorzaak en deze herbeleven dan voldoende? Soms doet inzicht al heel veel, maar een sessie is veel meer dan alleen maar inzicht krijgen. Lichaamswerk, innerlijk kindwerk, zieledelen terug halen (soulretrieval) en energiewerk kan ook allemaal deel uitmaken van een sessie. En dit totaalpakket zorgt ervoor dat jij weer in je kracht komt te staan en verder kunt.

Wat is regressietherapie: Over mij
bottom of page